Termeni si conditii

Termeni si conditii

Generalitati

Acest site (www.shop-lrm.com) este proprietatea S.C. Visual Code S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Str. Alexandru Moruzzi Voievod nr. 4, Bl. B1, Sc. 2, etaj 1, ap.35, Sector 3, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/694/23.01.2014, CIF 32697462. Accesul pe si utilizarea acestui site, a informatiilor, serviciilor, si produselor disponibile in cadrul site-ului (denumite generic ‘Servicii’) sunt supuse prevederilor si conditiilor continute in urmatoarele documente: Termeni si conditii (detaliati mai jos) si Politica de confidentialitate (parte integranta din Termeni si conditii).

Prin utilizarea Serviciilor, utilizatorul isi exprima acordul cu intregul continut al documentului Termeni si conditii, prezentat mai jos. Ne rezervam dreptul de a actualiza documentul Termeni si conditii periodic, in functie de evolutia legislatiei relevante, iar responsabilitatea verificarii versiunii in vigoare la un anumit moment a Termenilor si conditiilor revine utilizatorului.

Pe acest site web (www.shop-lrm.com) este permis accesul temporar al utilizatorilor. S.C. Visual Code S.R.L. isi rezerva dreptul de a retrage sau de a modifica Serviciile fara notificarea prealabila a utilizatorilor. S.C. Visual Code S.R.L. nu este responsabila pentru nefunctionarea site-ului la un anumit moment sau pentru o anumita perioada de timp. In plus, exista posibilitatea de a restrictiona accesul la anumite parti sau la intregul site.

Politica de vanzare online

Accesul la Servicii

Accesul la Servicii este permis oricarui membru, care poseda sau isi creeaza un cont. Pentru a i se permite accesul la servicii, membrul va trebui sa accepte prevederile documentului. SC Visual Code SRL poate limita accesul clientului la servicii, in functie de comportamentul sau anterior. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti; in situatia in care se descopera accese de acest gen, SC Visual Code SRL isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

Produse si servicii

SC Visual Code SRL poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre aceasta, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil. In descrierea produselor si/sau serviciilor, SC Visual Code SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii, etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul site-ului www.shop-lrm.com sunt destinate exclusiv uzului personal al clientului. SC Visual Code SRL poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor clienti.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON), respectiv EUR, si includ TVA. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

Valabilitatea ofertei

Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract.  De asemenea, clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract in conditiile precizate in politica noastra de retur.

Inregistrare

Pentru a plasa o comanda, utilizatorul trebuie sa se inregistreze in prealabil, prin intermediul butonului Sign in or Create an account. 

Comanda

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul www.shop-lrm.com, clientul da permisiunea SC Visual Code SRL de a folosi informatiile pe care ni le-a furnizat pentru procesarea comenzii si livrarea produselor, serviciilor si a informatiilor cerute. Aceasta permisiune acopera, de asemenea, acordul catre partile terte (de ex. compania de curierat) care sunt implicate in aceasta activitate. Prin acceptarea de catre utilizator a Termenilor si conditiilor si a Politicii de confidentialitate, ca parte integranta din Termeni si conditii, acesta isi exprima implicit acordul pentru utilizarea informatiilor furnizate pentru eliminarea posibilelor fraude. Aceste informatii pot fi inregistrate de organele autorizate. Utilizatorii cu varsta sub 18 ani vor fi rugati sa-si anuntate reprezentantii legali referitor la actiunea lor pe acest site.

Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

Pentru a putea achizitiona produse pe acest site, utilizatorul va trebui sa furnizeze informatii cu caracter personal. In particular, va trebui sa furnizeze informatii precum: numele real, numarul de telefon, adresa de e-mail si alte informatii relevante indicate in formularul de inregistrare. In plus, va trebui sa furnizeze informatiile necesare pentru efectuarea platii si sa confirme ca este aceeasi persoana cu cea mentionata in informatiile pentru facturare furnizate.

Inainte de comandarea unui produs, va rugam sa verificati cu atentie descrierea acestuia de pe website-ul www.shop-lrm.com. Veri gasi toate informatiile relevante pe pagina de descriere a produsului. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la contact@mihaeladulgheru.ro.

Pentru a adauga un produs in cosul de cumparaturi, va rugam sa va alegeti intai marimea si/sau alte caracteristici al produsului pe care doriti sa-l achizitionati (de ex. culoarea, etc.). Pasul urmator il reprezinta activarea butonului "adauga in cos''. Dupa ce articolul a fost adaugat in cosul de cumparaturi, acesta se va deschide aratand toate produsele care au fost adaugate.

Pentru a finaliza comanda, va rugam sa deschideti cosul de comparaturi si sa urmati instructiunile respective. Va fi necesar sa accepati Termenii si conditiile si sa confirmati comanda.  

Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca SC Visual Code SRL poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de SC Visual Code SRL, in functie de scop/situatie:

• Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de client.

• Validarea de catre client a contravalorii comenzii efectuate, incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)

• Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

SC Visual Code SRL poate denunta automat comanda efectuata de catre client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:

• datele furnizate de catre client, pe site, sunt incomplete sau incorecte

• activitatea clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea SC Visual Code SRL si/sau partenerilor acestuia

• fara nicio justificare.

Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat de personalul SC Visual Code SRL pentru validarea comenzii.

Din momentul in care clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care SC Visual Code SRL informeaza clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, cf. O.G. 130/2000 art. 2. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea SC Visual Code SRL, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

In cazul in care un client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre client inainte de momentul modificarii.

Este disponibil, de asemenea, serviciul de preluare a comenzilor prin telefon sau e-mail in timpul programul de functionare (de luni pana vineri de la 10:00 pana la 18:00, cu exceptia sarbatorilor nationale). Echipa noastra va raspunde prompt oricaror solicitari; va rugam sunati la 0744.851.975 pentru orice fel de relatii suplimentare.

Am incercat, in masura in care a fost posibil, sa prezentam produsele respectand cu cat mai mare fidelitate culorile lor originale. Cu toate acestea, cum fiecare ecran are propriile setari, este posibil sa afiseze culorile cu mici diferente fata de original. Asadar, nu putem garanta ca ceea ce vedeti pe ecranul dumneavostra este culoarea exacta a produsului.

Contract si finalizare

SC Visual Code SRL va include in coletul expediat catre client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre client. SC Visual Code SRL va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sau contractul.

Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre client a produselor contractate de acesta, de partea SC Visual Code SRL, devine Contract onorat.

Politica de pret

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt afisate pe site si includ TVA-ul. Preturile se pot schimba atunci cand se aplica diverse discount-uri sau cand rata de schimb euro-lei variaza semnificativ. Toate preturile sunt exprimate in LEI, dar exista posibilitatea de a face conversia in EUR (pe site), in masura in care aceasta informatie este relevanta pentru dumneavoastra.

Livrare si retur – a se vedea informatia de pe pagina dedicata Livrare si retur

Modalitati de plata

Preturile afisate pe site includ TVA-ul. Dupa confirmarea comenzii, veti fi informati cu privire la momentul si modalitatile de livrare.

Pentru moment, modalitatea de plata pe care o folosim este plata ramburs, ceea ce inseamna ca va trebui sa faceti plata la livrarea coletului de catre firma de curierat partenera.  

Contact

SC Visual Code SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre client sau membru. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, membrul sau clientul permite SC Visual Code SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea SC Visual Code SRL de a contacta membrul sau clientul.

Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate SC Visual Code SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil membrului sau clientului si SC Visual Code SRL, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea SC Visual Code SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

SC Visual Code SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

Newslettere si alerte

 In momentul care utilizatorul sau clientul isi creaza un cont pe site, prin acceptarea termenilor si conditiilor, este de acord implicit sa primeasca newslettere si/sau alerte din partea SC Visual Code SRL. Datele preluate de la utilizator sau client in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor pot si vor fi folosite de catre SC Visual Code SRL in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre utilizator sau client se poate face in orice moment:

• folosind link-ul special destinat din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.

• prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.

• prin contactarea SC Visual Code SRL, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

SC Visual Code SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice membru sau client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara niciun angajament ulterior din partea SC Visual Code SRL sau a vreunei notificari prealabile a acestuia. SC Visual Code SRL nu va include in newslettere si/sau alerte transmise membrului sau clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al SC Visual Code SRL, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

Legea aplicabila

Relatia contractuala dintre SC Visual Code SRL si client va fi guvernata de legea romana si va respecta prevederile relevante. Neintelegerile care ar putea sa apara vor fi rezolvate pe cale amiabila.  In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, vor fi supuse atentiei organismelor de arbitraj commercial relevante

Continut si proprietate intelectuala

Design-ul, textele, imaginile, structura si toata informatia disponibila pe website-ul www.lerevedumichou.ro si www.shop-lrm.com sunt proprietatea S.C. Visual Code S.R.L. Utilizarea materialelor si informatiilor prezentate pe aceste websituri este interzisa si considerate ilegala fara acordul expres, in scris, al S.C. Visual Code S.R.L. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Visual Code SRL , includerea oricarui continut in afara site-ului www.lerevedumichou.ro si www.shop-lrm.com, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SC Visual Code SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al SC Visual Code SRL .

Orice continut la care utilizatorul sau clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SC Visual Code SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea SC Visual Code SRL cu referire acel continut. Utilizatorul sau clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului. In cazul in care SC Visual Code SRL confera utilizatorului sau clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care acesta are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea SC Visual Code SRL pentru respectivul utilizator, client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului acordului de utilizare.  Niciun continut transmis catre utilizator sau client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SC Visual Code SRL si/sau al angajatului SC Visual Code SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

Site-ul este disponibil numai utilizatorilor care indeplinesc criteriile de eligibilitate ale Visual Code S.R.L. Visual Code S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona expedierea unor cantitati multiple dintr-un articol catre un client sau adresa postala.

Frauda

SC Visual Code SRL nu solicita clientilor sau utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul / utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale. SC Visual Code SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un utilizator / client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele SC Visual Code SRL . Clientul sau utilizatorul va informa SC Visual Code SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

SC Visual Code SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.

Comunicarile realizate de catre SC Visual Code SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau link-uri catre acestea, la data transmiterii continutului.

Urmatoarele scopuri, atinse sau nu, vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau SC Visual Code SRL si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

• de a accesa datele de orice tip ale altui membru/client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

• de a altera sau altfel modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre SC Visual Code SRL catre membru / client

• de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul

• de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre SC Visual Code SRL catre membru/ client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.